Fog: Februar bliver afgørende


Af Andreas Mayerhofer

(Foto: Lars Johannessen)

Nordsjælland Håndbold tager i dag hul på forårssæsonen i udekampen mod KIF Kolding.

HÅNDBOLD: Sæsonen bedste præstation af Nordsjælland Håndbold i oktober, hvor Ian Marko Fogs tropper pryglede KIF Kolding med hele 12 mål i Helsinge.

I aften mødes de to hold igen.

– Jamen det vil være fint med en gentagelse, lyder det tørt fra cheftræner Fog.

– Det bliver nok sværere denne her gang. Der er sket en del siden sidst, hvor KIF har fået alle mand klar, og mon ikke også, at de kunne tænke sig en revanche, fortsætter han.

Surt afslutning på 2018

KIF ligger nummer 10 i ligaen med tre point mere end NH, og det må regnes for et af de hold, som nordsjællænderne har en reel mulighed for at få point mod.

– Vi skal til at vinde nogle kampe, så vi kan komme væk fra den sidsteplads hurtigst muligt. Rent mentalt er det hårdt at være bundhold, og man skal passe på med at hænge fast der for længe. Derfor var det også ekstra surt, at vi sluttede 2018 med tre etmåls-nederlag, siger Ian Marko Fog.

Hvis du skal udpege nogle nøglekampe, hvor skal man så kigge hen?

– Den næste måned bliver afgørende. I februar skal vi op mod KIF, Sønderjyske, Skanderborg og TMS Ringsted. Det er svære modstandere som alle andre i ligaen, men det er hold, som vi har en god chance imod. Hvis vi kan få marginalerne over på vores side, så kan der godt ligge en god portion point og vente her. Men vi kan jo så heller ikke undvære pointene, så der er pres nok på, siger Ian Marko Fog, der for et par uger siden meldte ud, at han er i gang med sin sidste sæson i Nordsjælland Håndbold.

Storsejr over svenskere

Den besked har ikke fået spillerne til at slække på niveauet i forberedelserne. Det er tilmed blevet til en sejr på 11 mål over det svenske ligahold LUGI.

– Der bliver arbejdet for sagen, og træningerne er gode. Det er ikke altid til at lægge så meget i de her træningskampe, men det var et fint signal fra vores spillere, og de ser ud til at være klar til sæsonen, sig Fog, der ikke har meget at sige om styrken hos aftenens modstander.

– Kolding har ikke lagt noget som helst ud om deres træningskampe eller lignende, så vi ved ikke meget, og sådan er det ofte efter de her lange landsholdspauser. Vi må bare spille vores spil, og rammer vi dagen, så får vi point, lyder det fra Ian Marko Fog.

KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold spiller i Sydbank Arena i Kolding klokken 18.30. Kampen bliver vist på TV 2 Sport.

Artiklen sidst ændret: 4. februar 2019 12:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018