Gilleleje: “Andre fiskere skal ikke snage i vores regnskaber”


Af Kirsten Moth

Den gamle fiskerihavn i Gilleleje, hvor Gilleleje Fiskeriforening netop har vedtaget at fastholde deres vedtægter og ikke lukke medlemer ind fra andre fiskeriforeninger. (Foto: Lars Johannessen)

Formand for Gilleleje Fiskeriforening, Jan Nordahl Petersen, og hans medlemmer har netop vedtaget, at de holder fast i deres vedtægter. De vil fortsat ikke have medlemmer fra andre fiskeriforeninger, heller ikke “Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri”. Derimod gør det ikke noget, at deres medlemmer har fået bøder for ulovligt fiskeri.

FISKERI: Medlemmerne af Gilleleje Fiskeriforening, der er en underafdeling af Danmarks Fiskeriforening, vil ikke ændre foreningens vedtægter, så deres medlemmer også kan være medlem af andre fiskeriforeninger, for eksempel Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri.

Artiklen sidst ændret: 5. februar 2019 11:39

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018