Jan Ryberg i Sibirien - en del af Axeltorv, hvor solen kun sjældent kommer. "Jeg kan altså ikke forstå, at kommunen overhovedet vil være bekendt at forlange de penge for det areal", siger han. Foto: Torben Sørensen

Af Jesper Munch Nielsen

Ryberg kritiserer kommunen: “Det er da fuldstændigt forrykt”

Sibirien bliver den nordvestlige del af Axeltorv kaldt. Politiker skælder ud over den leje, som kommunen vil forlange for to udeserveringsarealer.

HELSINGØR: Det er helt håbløst, at Helsingør Kommune håber på at udleje to særlige udeserveringsarealer på Axeltorv til en årlige leje for 50.000 kroner per styk. Sådan vurderer en harm Jan Ryberg, byrådsmedlem fra Lokaldemokraterne, som selv driver café ud mod Axeltorv.

Artiklen sidst ændret: 8. februar 2019 16:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu