Pyha – falsk alarm i Bycenteret


Af Niels Berg

Stigevogn ved Bycenteret. (Foto: Torben Sørensen)

HELSINGØR: Det var en falsk alarm, der udløste en omgående evakuering af Helsingør Bycenteret klokken cirka 11.35 fredag formiddag. Nogle håndværkere havde udløst en af de automatiske brandmeldere i centeret, og det førte til, at alle forretningsdrivende og kunder i centeret, omkring godt 100 mennesker, vurderer brandvæsenet,  fik besked på at rømme bygningerne. Da brandvæsenet nåede frem med sprøjter og stigevogn kunne det hurtigt konstateres, at der ikke var fare på færde. Ved 12-tiden fungerede centeret normalt igen.

–  Vi har givet håndværkerne en kraftigt løftet pegefinger for ikke at have udvist for den fornødne agtpågivenhed overfor brandmelderne der, hvor de arbejdede, siger beredskabsinspektør Kristian Schiang-Franck fra Helsingør Kommunes Beredskab til Helsingør Dagblad.

Til gengæld roser han Bycenterets ledelse for at håndtere alarmsituationen godt, da de sørgede for en lynsnar evakuering. Centeret kan dog se frem til en regning fa beredskabet på mellem 5.000 og 6.000 kroner for den unødvendige udrykning.

Artiklen sidst ændret: 8. februar 2019 16:05

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018