Forårsstemning over kulturhavnen


Af Helsingør Dagblad

Det milde fredagsvejr trak mange gæster til Kronborg og omegn.

HELSINGØR: Inde bag Kronborgs tykke mure fifler Tycho Brahe med nogle mærkelige eliksirer, mens dronningen lidt længere nede af gangen læser højt af “Prinsessen på ærten”. Tycho Brahe og dronningen var to af tilbuddene til børnefamilierne, der besøger Kronborg i vinterferien. Kronborg er altid et besøg værd, men denne fredag fik solen uden for også mange til at nyde slottet og omegnen udenfor. Nogle tog endda chancen og tog kaffen på Kulturværftet uden for. Jo, nu kan foråret da ikke være langt væk.

Artiklen sidst ændret: 18. februar 2019 12:25

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018