Kaptajner og landkrabber i hobetal


Af Helsingør Dagblad

Drømmeskibet på M/S Museet for Søfart er fyldt godt op i denne vinterferie

HELSINGØR: Den eneste matros, der ikke er søsyg, liner den nye besætning op i efter højde. Laveste mand først. Det tager lidt tid, for de voksne skal lige forstå at det også gælder dem, inden turen kan gå ned mod Drømmeskibet.

På M/S Museet for Søfart er et søsygekursus et af vinterferiens tilbud og det var der mange , der benyttede sig af torsdag eftermiddag. Man lærer ikke så meget om, hvordan man undgår at blive søsyg, men mere om at rydde op når der er opkast over hele skibet.

Opkastet var små rundt plasticpletter, så det var ikke helt så uapettitligt, som det kan lyde, og kurset fik hurtigt smilet frem hos kursisterne.

Til dette års vinterferie kan M/S Museet for Søfart for første gang præsentere Drømmeskibet, der blev indviet som legeområde i september.

Som i resten af museet befinder man så på gyngende grund, men legepladsen så ud til at være et populært valg for familierne. Nogle var lige frem rejst til Helsingør af samme grund.

Det gjaldt for eksempel familien Krog fra Herning, der fra opholdet i København havde valgte at besøge søfartsmuseet. Til stor fornøjelse for syvårige Alfred og treårige August, der begge naturligvis var i kaptajnsuniformer.

Artiklen sidst ændret: 15. februar 2019 09:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018