“Det var svært i starten, men det bliver sjovere og sjovere”


Af Tine Zedeler

Det har krævet et hårdt benarbejde, men det har til gengæld resulteret i en sund forretning, fortæller 42-årige Charlie Rasmussen, som står i spidsen for Cafe EIF, som holder til i klubhuset ved idrætsforeningens anlæg på Gymnasievej i Espergærde.

ESPERGÆRDE: Det er et år siden, Charlie Rasmussen sagde ja til at overtage driften af Cafe EIF. Med en uddannelse som bager og erfaring som køkkenchef for en kantine syntes han tiden var moden til at prøve noget nyt.

Artiklen sidst ændret: 18. februar 2019 11:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018