Leder: Kan tal gøre os trygge?


Af Helsingør Dagblad

På Dagbladet har vi en kriminalreporter, som hver eneste dag skriver om, hvad der er blevet begået af kriminalitet i Helsingør og Fredensborg Kommune. Det er ind imellem nogle drabelige historier om vold, voldtægt og drab. Men oftest handler det om et indbrud i en forretning, en bolig eller en bil. Det er altid interessant at følge med i, hvad der er sket det seneste døgn. Men engang i mellem er det nu også rart med gode nyheder fra den kant. Sådan en nyhed har vi i dag. Antallet af indbrud er nemlig endnu engang faldet betragteligt. I 2018 var der lidt flere end 400 indbrud i Helsingør Kommune. Det tal har tidligere år været fire gange højere. Og det gør naturligvis en forskel.

Artiklen sidst ændret: 18. februar 2019 11:22

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018