Kødbørsens slagter er død


Af Helsingør Dagblad

Frede Olsen førte forældrenes forretning videre.

DØDSFALD: Tidligere slagtermester Frede Olsen fra Kødbørsen på Axeltorv er død, 70 år.

Frede Olsens mor, Edit Olsen, lever stadig og bor i naboejenejendommen i Sudergade, 102 år gammel. Hun og hendes mand, Gerner Olsen, havde både Hesteslagteren i Torvegade og Kødbørsen, som sønnen overtog i 1978. Familien havde desuden et slagtehus på Baldersvej.

I 1997 solgte Frede Olsen til sin førstemand gennem 25 år, Ole Jensen, som fem år senere efter flyttede forretningen til Stengade. Selv åbnede han en vinforretning ved siden af Kødbørsen, men den holdt ikke så længe.

Artiklen sidst ændret: 21. februar 2019 11:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018