Mette Blomsterberg: – Jeg vil hellere skræmme end skuffe


Af Helsingør Dagblad

Mette Blomsterberg gav inspiration og en kærlig opsang til serviceniveauet i Helsingør.

Det handler i høj grad om at være på, ærlig og engageret, fortalte Mette Blomsterberg, da hun skulle inspire handelslivet i Helsingør.

HELSINGØR: – Jeg har drevet forretning i 23 år. Faktisk mange forskellige forretninger, og det er nok meget godt, for jeg er lige gået konkurs med et af mine firmaer, men jeg har stadig tøj på kroppen, fortalte en åbenhjertig og dynamisk Mette Blomsterberg tirsdag morgen på Café Chaplin i Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 19. februar 2019 12:44

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018