Indkøb skal klares nemt: online-supermarked udvider


Af Kirsten Moth

Travlhed og sparsom tid i familierne giver onlinesupermarkedet nemlig.com medvind. Foto: Scanpix

Nemlig.com udvider igen sit leverings­område på Sjælland og Fyn, blandt andet med Hornbæk og ­Tikøb

– I dag leverer vi allerede hver dag i Helsingør, og det har vi gjort siden april 2013. Med denne nye udvidelse ønsker vi at koble endnu flere postnumre til vores eksisterende leveringsområder, og med Hornbæk og Tikøb kan vi knytte 2800 husstande til vores leveringsområde, så borgerne i Helsingørs omegn også kan opleve at få mere tid i hverdagen.

– Så sent som i januar kunne vi lancere levering af dagligvarer samme dag i Helsingør, hvor man ved bestilling inden kl. 12 kan få leveret sine dagligvarer og måltidskasser samme dag og lige til døren. Det har vist sig, at være meget populært, og vi ser tydeligt at flere borgere i Helsingør køber ind på nemlig.com, hvor vi de seneste år har haft tocifrede vækstrater, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com.

Sparer tid

Det er ud fra devisen om, at det skal være nemmere at handle ind og spare tid i hverdagen, at virksomheden udvider sit leveringsområde. Med den seneste udvidelse dækker nemlig.com 62 procent af alle danske husstande, der har adgang til bestilling af over 12.000 forskellige varer.

– Vi oplever, at det er alle typer af kunder, der køber dagligvarer på nettet, men det er især børnefamilier med små eller større børn, samt yngre par, der benytter sig af at få leveret dagligvarer eller måltidskasser direkte til døren. Derudover er der også mange institutioner eller virksomheder, der benytter nemlig.com til at få leveret frokostordningen eller den fælles morgenmad lige til døren. I gennemsnit har vores beregning vist, at en almindelig dansk husstand kan spare 14 arbejdsdage om året ved at købe dagligvarer online fremfor i et fysisk supermarked, siger Mikkel Pilemand.

Udover varerne tilbydes ca. 1700 opskrifter sammen med kasserne.

Artiklen sidst ændret: 22. februar 2019 11:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018