Helsingør-krimiserie bliver også vist på tysk tv


Af Jesper Munch Nielsen

Indspilningen af serien skal foregå i Helsingør. "Byens navn til være omdrejningspunktet i serien, og kommunens natur og genkendelige kulturelle fyrtårne vil opleve at blive brugt som kulisse i serien og være en vigtig medspiller på linje med produktionsselskabet", lover folkene bag "The Sommerdahl Murders", som arbejdstitlen på serien er. (Foto: Lars Johannessen).

Der er allerede international interesse for Helsingør-indspillet tv-serie om populær skaldet detektiv.

HELSINGØR: Det er en tv-serie i stil med de ekstremt populære “Wallander” og “Barnaby”, som ser ud til at skulle indspilles i Helsingør i løbet af denne sommer. “The Sommerdahl Murders” er den internationale arbejdstitel på serien, som bliver baseret på den kendte forfatter Anna Grues meget læste romaner om Dan Sommerdahl – også kendt som Den Skaldede Detektiv.

Artiklen sidst ændret: 22. februar 2019 10:38

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018