Helsingør Dagblad fulgte med: En dag med ‘TK’


Af Andreas Mayerhofer

Godmorgen Tyrkiet. ?(Privatfoto)

Efter 10 dage på træningslejr er der ikke så meget overskud til leg og socialt samvær uden for de tidspunkter, hvor FC Helsingør-spillerne har fodboldrelaterede aktiviteter, eller hvor de skal spise. Helsingør Dagblad fulgte midtbanespilleren Christian ”TK” Køhler på næstsidste dag af turen til Tyrkiet, fra han slog øjnene op ved siden af holdkammeraten Frederik Bay, og indtil de to FCH-profiler lukkede ned for dagen 15 timer senere.

Artiklen sidst ændret: 25. februar 2019 14:16

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018