Leder: Styrk vores nye familier


Af Dorthe Carlsen

I gårsdagens avis bragte vi en historie om et nyt initiativ, som sundhedsplejerskerne i Helsingør Kommune nu tager: Familiegrupper. Det er en tidlig opstart af de traditionelle mødregrupper. Grupperne vil blive etableret, når den gravide er i omkring 26. graviditetsuge. Sundhedsplejerskerne er med til at starte forløbet op. Herefter skal forældrene selv tage over.

Alle, der har prøvet det på egen krop, ved, hvor stor en forandring det er at blive forældre. Alle ønsker, at deres barn skal have den allerbedste start på livet. Vi ønsker os det bedste for vores børn.

Artiklen sidst ændret: 26. februar 2019 12:41

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018