Af Tine Zedeler

Vapnagård-sø bliver renset for tonsvis af dynd og slam

Op til en halv meter slam er ved at blive fjernet fra bunden af søen. Der er også bestilt en ny bro.

HELSINGØR: Der er sat et større oprensningsarbejde i gang i Vapnagårds sø, som omfatter bortskaffelse af mellem 1300 og 1400 ton dynd og slam, som har samlet sig på bunden i op til en halv meters højde. Slammet bliver afleveret på Skibstrup Genbrugsplads.

– Det er det store hug i stedet for lappeløsninger. Det var begyndt at lugte og der havde samlet sig så meget, at det ikke var holdbart længere, fortæller Jacob Jürs, kommunikationsmedarbejder, Boliggården, Vapnagård.

Artiklen sidst ændret: 26. februar 2019 12:42

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu