Debat: Arkitektur på skoleskemaet?


Af Jesper Munch Nielsen

Hanne von Bülow fra By & Land har lavet denne collage om dagens tema.

Historieløst

DEBAT: Vi oplever for tiden en lang række hændelser ud over det ganske land og særligt i Helsingør, hvor bygninger bliver opført uden følsomhed i forhold til omgivelserne, hvor fredede bygninger får ophævet fredningen, og hvor bevaringsværdige huse bliver revet ned for et godt ord.

Jeg føler mig hensat til 1960-erne, hvor bulldozerne buldrede gennem de danske byer og skabte ”nye” tider. Man må godt lære af historien – sporene fra 1960-erne skræmmer og er ikke til at tage fejl af, mange byer led uopretteligt skade, de blev kønsløse og uden sjæl, gadebilledet hang ikke længere sammen. Det var som et tandsæt, hvor halvdelen af tænderne manglede.

Artiklen sidst ændret: 1. marts 2019 13:12

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018