Debat: Opgør med lange skoledage


Af Jesper Munch Nielsen

Nye vinde

DEBAT: Udenfor skinner solen, og vi aner forår. Tilbage i 2013 var foråret også småt på vej, men for folkeskolens lærere og elever lurede sorte skyer i horisonten. Skyer, der blev til det værste uvejr i min lærertid; lockout, regeringsindgreb, reform, lektiecafeer, bevægelse, understøttende undervisning (UUV), længere skoledage var nogle af de begreber, der føg om ørerne. Og lærerne? Ja, vi ville egentlig helst bare have mulighed for at undervise vores elever.

Artiklen sidst ændret: 1. marts 2019 13:09

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018