Boe Jørgensens portræt hænger i Det røde Værelse på Rådhuset.

Af Pernille Hermann

Dødsfald: Han var Sensei for miljøet

Japan og økologi var Boe Jørgensens store passioner, som han gerne delte med andre.

DØDSFALD: Tidligere salgsingeniør og byrådsmedlem Boe Jørgensen er død, 88 år.

Boe Jørgensen var en meget aktiv og meget idealistisk socialdemokrat. Han kom ind i Tikøb Sogneråd som suppleant i 1967, midt i den sidste periode før kommunesammenlægningen i 1970, og fortsatte i Helsingør Byråd frem til 1974.

Som salgsingeniør i Dansk Hårdmetal i Espergærde, bedre kendt som Danit, var Boe Jørgensen på mange rejser i Østen. Han var meget respekteret både i og uden for branchen for sin store viden om især Japan og japansk kultur, og talrige er de foreninger, han gennem årene har besøgt med sine lysbilledforedrag.

Artiklen sidst ændret: 5. marts 2019 13:36

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu