Casper Crump - farlig og fascinerende. (Foto: Søren Meisner).

Af Jesper Munch Nielsen

“Han kan noget med at være farlig og fascinerende”

Casper Crump skal spille rollen som Richard i spændende version af Shakespeare-drama.

TEATER: Casper Crump var øverste navn på den liste, som HamletScenens chef Lars Romann Engel lavede over de danske skuespillere, han gerne ville have som Richard III på Kronborg til sommer. Listen var ikke lang.

– Jeg er så glad for, at Casper Crump ville være med. Det er nemlig enormt svært at finde en god Richard, det er ikke en nem rolle at caste. Det er ikke nok bare at være en dygtig skuespiller. Når man skal portrættere en skurk, skal man kunne finde de sider i sig selv. Det kræver et talent, der kan noget særligt. Casper har det, Han kan noget med at være farlig og fascinerende, konstaterer Lars Romann Engel.

Artiklen sidst ændret: 7. marts 2019 12:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu