(Foto: Claus Birch)

Af Jacob Henriques

Klumme: Det er lidt af en rejse

Jobo bilcenter, 374274, 1724821, 20000 visninger logo/side

Janus Kyhl, direktør for FC Helsingør og nyslået medlem af byrådet. I 1992 trak helsingoraneren Marianne den hurtigttalende Janus fra Hørsholm til Helsingør. Det blev så til to børn og et hus i Ålsgårde, hvor Janus nu slår sine private folder. 

(Foto: Claus Birch)

Da vi i FC Helsingør i mandags holdt et investormøde for interesserede lokale borgere, var det med en stor portion spænding i kroppen, at jeg gik ind til mødet. Ville der overhovedet dukke nogen op? Var lokalområdet interesserede i vores nye aktieprojekt, eller betød det ikke rigtigt noget?? Spørgsmålene hobede sig op hos undertegnede, som dagen gik, og nervøsiteten steg da også som klokken nærmede sig 19.00.

I løbet af dagen nåede vi op på cirka 100 tilmeldte interesserede. Py-ha, men ville de alle nu dukke op, når det kom til stykket?

Ja, det må man sige de gjorde, og rent faktisk måtte vi af flere omgange hente ekstra stole ind, og således nåede vi op på ca. 150 fremmødte, som gerne ville høre nærmere om fremtiden for fodbolden i Helsingør området.

Stemningen i salen var varm og venlig. Det virkede som om mange af de fremmødte på forhånd havde besluttet sig for at være en del af FC Helsingør-rejsen.

Aftenen endte da også som en stor succes, og da tilhørerne forlod os, stod vi tilbage med en lang række af tegningsblanketter fra en masse lokale medborgere, som både ser en fremtid i FC Helsingør, og som gerne vil være en del af et stort fælles projekt.

Det er ingen hemmelighed, at det er en opbakning, som vækker stor glæde hos os alle i FC Helsingør, for skal talentudviklingen af vores mange dygtige ungdomsspillere i området have en chance, så kræver det, at vi får skabt et solidt økonomisk grundlag for en lokal fodboldsatsning. Skal vi fortsat drømme om store fodboldmæssige opture a la det, vi oplevede med Superliga-oprykningen, ja, så kræver det også, at vi får skabt et solidt økonomisk grundlag for fodboldsatsningen.

Der er noget, der tyder på, at vi er på vej til at kunne få skabt et solidt økonomisk grundlag. Et grundlag, der i høj grad vil hvile på en solid amerikansk investering, men som i den grad også vil hvile på en flot lokal opbakning og forankring båret af en lang række lokale medborgere som tror på en lovende fremtid for fodbolden her i området. Amerikanerne har for længst meldt ud, at de tror på projektet her i Helsingør, men nu tyder det også på, at vi får samme melding fra en lang række lokale investorer, små som store. Vi har indtil videre fået tilsagn fra børn som pensionister, unge som voksne. Investorer, der har købt 1 aktie og investorer, der har købt 100 aktier. Investorer der kommer fast på stadion om søndagen, og investorer der aldrig kommer på stadion, men som blot tror på projektet og bakker op om den lokale forankring og den stolthed, der er om fodbolden her i Helsingør.

Jeg har hele tiden sagt, at den ultimative stolthed ville være, hvis hver eneste borger i Helsingør Kommune købte 1 aktie, men mindre kan også gøre det. Dog betyder det meget, at vi kan få en masse lokale investorer med. For jo flere vi kan være om at tage rejsen sammen, desto bedre og sjovere bliver det.

FC Helsingør bygger på fællesskab, og sammen kan vi skabe en unik fremtid bygget på et fællesskab forankret i den lokale befolkning i Helsingør området. En ægte folkeaktie hvor alle – ung som gammel er med på rejsen.

Artiklen sidst ændret: 11. marts 2019 12:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Nyrup hus center for job 1755113, 15.000-20.000 win maj 19/20

Job i Nordsjælland

Tikøb dæk 19/20, 20-25.000 win win 1752517, ferie 31+32
Sørensen Byg. 501385 ordre 1757541 15.000 win juni 19/20
Meny april 19/20 25.000 IKKE win  random 1763673
Nature by hand april 19/20 15-20.000 win win, indtil 11/5, skift 29/5 1751631
Restaurant Helsingør Golf, maj 19/20, 10-15000 win 1752529

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu