Af Jesper Munch Nielsen

Debat: Vi har brug for gode løsninger

Udfordring

DEBAT: Helsingør kommune har brug for gode løsninger! Folkemødet i Helsingør Hallen er et glimrende eksempel på, hvordan borgerne kan byde ind med gode forslag til, hvordan kommunen kan løse nogle af sine mange udfordringer.

Mit bud på en god løsning til en kæmpe udfordring, som ikke bare påvirker Helsingør kommune, men også de omkringliggende kommuner er flistransport til Forsyning Helsingørs nye flisfyrede kraftvarmeværk. Jeg har i samarbejde med gode lokale forretningsfolk samt et stort rådgivende ingeniørfirma udarbejdet et ideoplæg for transport af flis via jernbane til Helsingør Kraftvarmeværk.

Artiklen sidst ændret: 15. marts 2019 13:35

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu