Efter massiv kritik: Rektor lover skolebyggeri, der passer til byen


Af Jesper Munch Nielsen

(Foto: Lars Johannessen).

HF & VUC Nordsjælland skal ikke ud i ny shitstorm om planer for stor skole tæt på Helsingør centrum.

HELSINGØR: Når HF & VUC Nordsjælland inden længe går i gang med at bygge en helt ny skole ved siden af hovedbygningen til Skolen ved Kongevejen, bliver der bygget en skole, som passer til omgivelserne. Det lover ledelsen i HF & VUC Nordsjælland til Helsingør Dagblad i dag.

For et par år siden var uddannelsesinstitutionen udsat for voldsom kritik fra både borgere og politikere, fordi HF & VUCs forslag til et skolebyggeri ved Svingelport i Helsingør ikke faldt i manges smag. Den foreslåede skole ville blive for massiv, for moderne og ude af trit med Helsingørs bybillede, mente mange kritikere. “Vi accepterer, at nutid og fortid skal forenes, men det her er så hensynsløst og ufølsomt, at man savner ord for det”, erklærede foreningen By & Land dengang forfærdet ved tanken om en sådan bygning ved Svingelport.

Artiklen sidst ændret: 19. marts 2019 14:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018