Kiær fastslår om erstatningskrav: “Den slags må byrådet ikke bøje”


Af Jesper Munch Nielsen

Kommunen indgik forlig i Svinggården-sag, men ser ikke ud til at gøre det i sagen om Esperhave-boligerne.

ESPERGÆRDE: På mandag skal Helsingør Byråd på et lukket punkt på dagsordenen diskutere, hvordan man forholder sig til et erstatningskrav fra familien de Fine Strand – naboen til Esperhave-boligerne, som har givet indbliksgener for familien. Alt tyder på, at et flertal af byrådspolitikerne afviser kravet – med en begrundelse om, at der skal en retssag til eller et juridisk vink med en vognstang til, før en kommune må åbne kassen og udbetale en erstatning af den karakter.

Artiklen sidst ændret: 19. marts 2019 15:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018