Utilfredse naboer fortsætter sagen mod kommunen


Af Jesper Munch Nielsen

"I stedet for at være realistiske og slutte sagen fornuftigt af, så tumler politikerne rundt efter forvaltningen og fortsætter ud ad en tangent, der driver dem langt ud på et juridisk overdrev", har Michael de Fine Strand erklæret i Helsingør Dagblad.

Familien de Fine Strand har ikke tænkt sig at opgive kampen mod kommunen.

ESPERGÆRDE: Den omdiskuterede Esperhave-sag slutter ikke, selv om Helsingør Kommune og politikerne i byrådet efter alt at dømme ender med ikke at give en erstatning til den nabofamilie, som føler sig generet af Esperhave-byggeriet. Familien de Fine Strand har bekræftet over for Helsingør Dagblad, at de vil føre sagen videre, hvis byrådet afviser det erstatningskrav, som familien har stillet kommunen.

Artiklen sidst ændret: 19. marts 2019 14:40

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018