Af Helsingør Dagblad

Vi er allesammen født nøgen: “Jeg lavede en gang min tissemand i marcipan”

Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19

Rolf Lund er 61 år og har undervist på Laborantuddannelsen. Rolf øver sig på at blive forfatter, er engageret i frivilligt arbejde i HSOK, Ungdommens Røde Kors og på Stubben. Interesser: Orienteringsløb, madlavning og udsatte grupper i samfundet.

(Foto: Torben Sørensen)

Jeg var vel 13 år, da jeg på en løbetur i skoven stødte på et jordslået nummer af Weekendsex. Jeg tog det med hjem, tørrede det og studerede det nøje. Det var før der var overflod af porno på internettet. Jeg tror ikke mine forældre fandt bladet på mit værelse, men de havde en god forståelse for, at jeg var i puberteten og min far stak mig ”Sangen om den røde rubin” og ”Lasso om fru Luna” af Agnar Mykle, som jeg læste med røde ører. Vores biologilærerinde var modig og talte både om forspil og især efterspil, så vi mest havde lyst til at kravle under bordene. Bagefter var det vældig sjovt at forestille os, at hendes mand alt for hurtigt faldt i søvn bagefter. Vi havde ham til matematik.

På træningslejre var der tit fællessauna, og jeg havde svært ved at skjule min begejstring. Til stævner var der ofte kun et baderum, hvor det var meningen at herrerne f.eks. badede fra 00-0.45 og kvinderne 0.45 – 0.60. Der gik næsten altid koks i det og det endte med et stort fælles bad. Jeg husker en af mine barndoms cykelferier på Anholt, hvor tyske naturister dyrkede nøgenyoga om morgenen. Min søster og jeg syntes det så sjovt ud med nøgne mænd og kvinder, der stod på hovedet og lod tyngdekraften påvirke bryster og tissemænd på en helt anderledes og overraskende måde. I det hele taget var det et normalt syn den gang at se både topløse og enkelte bundløse på en almindelig dansk strand, uden at vi følte behov for at modtage krisehjælp.

Jeg har aldrig sendt dickpics, men jeg lavede vist en gang en model af min tissemand i marcipan i slap tilstand og gav den til min kæreste med en kommentar om, at jeg også synes, hun skulle se den på den måde. Måske jeg sparede på marcipanen? Det har altid været dyrt med mandler. Bevismaterialet på min ugerning florerer heldigvis ikke på nettet – jeg tror den blev spist. Med sådan en forhistorie ville det nok være umuligt at blive amerikansk politiker, men det virker som om, vi er godt på vej til at være lige så kejtede og håndsky overfor sex og nøgenhed som amerikanerne, måske godt båret på vej af Facebooks snerpethed. Hvad sker der for nutidens unge? På den ene side er der mange, der er holdt op med at bade efter idræt, selvom de er samme køn, fordi de ikke bryder sig om at vise sig nøgne. På den anden side er det åbenbart meget almindeligt at sende nøgenbilleder af sig selv til sin kæreste og bagefter gå i spåner over, at der er andre, der kommer til at se det. Det er da fortvivlende.

På en måde må man derfor hilse et bizart program som ”Date mig nøgen” velkommen, fordi man nu til aftenkaffen kan få lov at se, hvor forskellige vi ser ud uden tøj på, og at vi bestemt ikke er perfekte, men ganske mangfoldige. med at komme med hensynsfulde kommentarer til, hvad de ser, og selvom det skriger til himlen, at man kan finde sin eneste ene som en vare på en hylde, så håber jeg, at programmet kan berolige en masse unge mennesker. Vi bliver født nøgne, er nøgne inderst inde hele vores liv og dør med vores nøgne krop. Man kan lige så godt acceptere det og slappe af. Jeg håber på en rigtig varm sommer, og at der er andre end folk +50, der smider kludene.

Artiklen sidst ændret: 20. marts 2019 14:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x

Job i Nordsjælland

Bybornemann april 19/20 10-15.000 1751645 win win
https://www.kunstnershoppen.dk/
Tibberup Høkeren maj 19/20 10-15.000 win  1752369
Meny april 19/20 25.000 IKKE win  random 1763673
Autoflex Autopartner 383167, 1754257 15-20.000 win, maj 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu