Bay: Humøret er fint


Af Andreas Mayerhofer

Frederik Bay har mødt Viborg flere gange og venter en svær opgave. Foto: Claus Birch

FODBOLD: I 10 af sæsonens 22 kampe har FC Helsingør forladt banen som taber i denne sæson. Specielt på udebane har holdet haft svært ved at få point, men selvom nedrykkerne er under endnu en nedrykningsstreg, så er der fortsat optimisme i FCH-lejren.

– Humøret er fint, og der bliver gået til den til træning. Det er klart, at man hænger med hovedet den dag, man har tabt og dagen efter måske også, men så kommer man ud på træningsbanen og får rystet det af sig, og her sidst på ugen glæder vi os til at komme i kamp igen. Vi skal meget gerne have noget med fra Viborg, siger wingbacken Frederik Bay.

Han har været med i alle kampene mod Viborg de seneste år, og det er ikke en nem opgave, som FCH står overfor.

– Det er et bundrutineret hold, der både kan spille hårdt, men også god fodbold langs jorden. Der er meget at se til, og vi skal være kloge og gode for at følge med dem, siger Bay.

Han får sandsynligvis fornøjelsen af Christian Sivebæk over for sig på kanten, og så kommer der i sandhed noget at arbejde med.

Sivebæk har scoret og assisteret i stort set alle kampe, FCH har mødt Viborg.

– Han er virkelig stærk og hurtig, og så lægger han de vildeste indlæg, så det er klart, at ham skal vi passe på. Om han ligefrem bliver et fokuspunkt på taktikmødet er op til Peter Feher, men er Sivebæk med, så skal vi passe på, siger Frederik Bay.

Den venstrebenede kant har spillet samtlige minutter for FC Helsingør i foråret indtil videre.

anma

Artiklen sidst ændret: 26. marts 2019 13:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018