Af Claus Kjærsgaard

Hver ottende bilist havde for travlt på Nordre Strandvej

Fredag blev 86 bilister blitzet på fem timers fartkontrol i Hornbæk. Lørdag var det i Helsingør, at man skulle være ekstra varsom med speederen.

HORNBÆK: Det er altid en god idé at overholde fartgrænserne, men det gælder navnlig, hvis man risikerer at få taget et foto.

De bliver nemlig taget af politiets ATK-biler, når man overskriver fartkontrollen. Og der følger så et bødeforlæg med billedet.

Fredag var der fartkontrol på Nordre Strandvej i Hornbæk, og her viste det sig, at hver ottende bil der blev målt, kørte for stærkt. 703 biler blev målt fra klokken 13.45 til 18.45.

Det betyder, at 86 bilister nu har fået et dyrt billede, de kan hænge op på køleskabet til minde. Seks af bilisterne kørte så meget for hurtigt, at de ud over en bøde også får et klip i kørekortet.

Lørdag var den automatiske fartkontrol flyttet lidt længere ned ad Nordre Strandvej, nemlig til stadionområdet ved Helsingør. Her så det dog umiddelbart ud til, at bilisterne kørte væsentligt pænere, måske på grund af det gode lørdagsvejr.

Artiklen sidst ændret: 26. marts 2019 13:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu