Hård kritik: Byggeri af ny skole er en dårlig forretning for Helsingør


Af Jesper Munch Nielsen

Byrådspolitikeren Jan Ryberg fra Lokaldemokraterne stod helt alene med advarsel mod grundsalg til HF & VUC Nordsjælland.

HELSINGØR: Et enkelt byrådsmedlem rejste sig ikke op på byrådsmødet mandag og stemte ja til et salg af en del af Skolen ved Kongevejen – et grundstykke, som HF & nu køber af kommunen for at bygge en skole på 2.500 kvadratmeter på arealet ved hjørnet af Kongevejen og Gl. Banegårdsvej.

Det var Lokaldemokraternes Jan Ryberg, der blev siddende, mens resten af byrådet stemte ja til salget. Ryberg mente, at salget var en for dårlig forretning for kommunen. Godt nok får Helsingør Kommune godt 5 millioner kroner ind på salget, men et lignende beløb – mindst – skal kommunen bruge på at gøre grunden, hvor blandt andet skolens gymnastiksal ligger i dag, klar til det nye byggeri.

Artiklen sidst ændret: 26. marts 2019 13:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018