Kommunen overvejer retssag for idrætsby


Af Jesper Munch Nielsen

Der er utilfredshed med totalrådgiveren, og derfor kan dyrt byggeri ende med et erstatningskrav.

BYGGERI: Mandag aften fik Helsingør Byråd en orientering om, hvordan det går med kommunens byggeprojekter. Blandt andet blev politikerne oplyst om, at kommunen stadig forsøger at få penge ud af totalrådgiveren ved byggeriet af Idrætsbyen i Espergærde.

Byggeriet af Espergærde Idrætsby med en række bygninger til forskellige idrætsformål i forbindelse med en eksisterende hal skulle have kostet kommunen i omegnen af 50 millioner kroner. Men den pris viste sig hurtigt ikke at holde for idrætsbyen, der blev indviet i januar og for alvor skal tages i brug i disse uger.

Artiklen sidst ændret: 26. marts 2019 13:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018