Der var smil i køkkenet, da Mai-Anh Johnsen og Jacob Mors midt i februar kunne præsentere det første reelle alternativ i Helsingør til ældremaden fra Det Danske Madhus. Siden er smilene stivnet lidt, for endnu er der alt for få, der benytter sig af det nye alternativ til at økonomien kan løbe rundt. (Foto: Lars Johannessen)

Af Asger Lind Krebs

”Helsingør Kommune forhindrer fair konkurrence”

Helsingør Kommune gør det unødvendigt svært for borgere, der ønsker at få ældremad fra en anden leverandør end Det Danske Madhus, hvor Helsingør Kommune er medejer. Sådan lyder kritikken fra Jacob Mors, ejer af Madvognen.

ÆLDREMAD: Der er langt fra de fine ord om, at borgere i Helsingør kommune frit skal kunne vælge leverandør af ældremad, til virkeligheden. Det mener Jacob Mors og Mai-Anh Johnsen.

For lidt over en måned siden lancerede de et alternativ til ældremaden fra Det Danske Madhus. Nu kunne borgere i Helsingør by frit vælge, om de ville have ældremad fra Det Danske Madhus eller Café Mai.

Artiklen sidst ændret: 27. marts 2019 12:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu