Minister stiller lovforslag om black box


Af Kirsten Moth

Fiskeri- og ligestillingsminister Eva Kjer Hansen, Venstre, fremsætter ifølge oplysninger til Helsingør Dagblad, i dag et lovforslag om krav om black box på fiskerfartøjer i Øresund. foto: Kirsten Moth

Fiskeriministeren vil ulovligt trawlfiskeri til livs i Øresund.

ØRESUND: På grund af gentagne episoder med ulovligt trawlfiskeri vil fiskeri- og ligestillingsminister Eva Kjer Hansen, Venstre, i dag fremsætte et lovforslag om, at der indføres et krav om en black box, en “sladrehank”, der installeres ombord på fiskefartøjet og som kan dokumentere dets position, fart og brug af typer af redskaber, blandt andet trawl.

Artiklen sidst ændret: 28. marts 2019 11:55

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018