Leder: Det er vigtigt at HF og VUC bliver i Helsingør


Af Helsingør Dagblad

Mens HF og VUC varsler lukninger af deres afdelinger i en række provinsbyer, går uddannelsesinstitutionen den stik modsatte vej i Helsingør. HF og VUC har netop fået grønt lys fra byrådet i Helsingør til at købe Skolen ved Kongevejen, hvor en del af bygningerne skal rives ned og der skal opføres 2.500 kvadratmeter nye bygninger til at huse voksenuddannelserne.

Det er vigtigt for Helsingør kommune at bevare uddannelserne i byen. Faktisk skulle vi helst tiltrække flere nye uddannelser, for dermed også at kunne holde på og tiltrække unge mennesker til byen. For de unge mennesker er med til at udvikle byen. Derfor er det også glædeligt, at det lykkedes at bevare HF og VUC. Uddannelsesinstitutionen har haft et stort ønske om at komme tættere på midtbyen og tættere på stationen. Med grunden på hjørnet af Kongevejen og Gl. Banegårdsvej opstod der en oplagt mulighed, nu hvor folkeskoleeleverne snart kan rykke ind i Skolen i Bymidten, der til efteråret er færdig med den store ombygning.

Artiklen sidst ændret: 27. marts 2019 12:33

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018