Ekspert om FCH’s aktiesalg: Et spørgsmål om efterspørgsel


Af Andreas Mayerhofer

Idrætsanalytiker Rasmus K. Storm mener at 200 lokale aktieinvestorer i FC Helsingør vidner om en fin opbakning til klubben. At man ikke fik solgt aktier for 2,6 millioner kroner, som der ellers var udbudt, kan skyldes flere ting, mener han. Blandt andet de sportslige problemer i 1. division. (Foto: Idrættens Analyseinstitut)

200 aktionærer i FC Helsingør er et fint antal, men der mangler en eller flere større investorer for at realisere den økonomiske indsprøjtning, som klubben havde håbet på i forbindelse med aktieemissionen.

FODBOLD: Der er hård konkurrence i topfodbolden, og det gælder ikke mindst i og omkring hovedstaden, hvor der kæmpes om sponsorer og investorers gunst. I de seneste uger har FC Helsingør gennemført et aktieemission, hvor der blev udloddet værdipapirer for 2,6 millioner kroner, men det endte med et salg på cirka 1,2 millioner danske kroner.

Artiklen sidst ændret: 28. marts 2019 11:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018