Af Jesper Munch Nielsen

Efter tyverier: Anonym Kunstner opsætter ny skraldekunstværker

Mange steder langs havnen er der igen kommet skæve opfordringer til folk om at tænke over affald.

SKRALD: Så er der igen skrald på spil ved havnen i Helsingør. Vel at mærke ikke skrald, som dovne borgere har smidt fra sig, men affald, der er blevet placeret helt bevidst forskellige steder. Det er nemlig kunstværker med en dybere mening.

Helsingørs Anonym Kunstner har placeret en god håndfuld nye skraldeskulpturer i området langs Havnegade i Helsingør og omkring havnen. Værkerne er monteret på bænke i områder, som er plaget af meget henkastet affald på trods af, at der er skraldespande lige i nærheden.

Artiklen sidst ændret: 2. april 2019 15:03

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu