Laila Rohde Mortensen tager en daglig tur på crosseren for at samle flasker og dåser op i naturen. (Foto: Lars Johannessen)

Af Tine Zedeler

Laila panter derudad

HELSINGØR: Det er ikke mere end lidt over tre uger siden, Helsingør Dagblad bragte en artikel om den 38-årige formand for lokalafdelingen for Scleroseforeningen Laila Rohde Mortensens indsats for at samle pant i naturen til fordel for forskning i sclerose. På det tidspunkt havde Laila Rohde Mortensen samlet foreløbig 2.800 kroner ind. Det beløb er i mellemtiden steget til 5.500 kroner, fortæller Laila Rohde Mortensen, som Helsingør Dagblads udsendte mødte tilfældigt på strækningen langs Kongevejen ved Kvistgård.

Artiklen sidst ændret: 3. april 2019 09:28

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu