Af Claus Kjærsgaard

Michelin-kokke skal styrke Hotel Bretagne

Mandag fejrede Hotel Bretagne både en 80- og en 2-års fødselsdag. To kokke med Michelin-erfaring skal styrke hotellet som et sted, der byder på en særlig madoplevelse.

HORNBÆK: Forpagterparret Anne og Kasper Heebøl Harboe havde travlt i går, selv om det ellers normalt er den dag uden for sæsonen, hvor hotellet holder lukket.

Sådan var det ikke denne 1. april, hvor to mærkedage blev fejret med en reception på hotellet. Dels at hotellet i år kan fejre sin 80 års fødselsdag, og dels at Kasper og Anne Heebøl Harboe kan fejre to års jubilæum som forpagterpar.

Artiklen sidst ændret: 2. april 2019 14:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu