Talsmand: “Togkonflikten er politisk”


Af Helsingør Dagblad

(Foto: Lars Johannessen)

Pendlernes talsmand stiller sig på både DSB’s og personalets side og retter skytset mod regeringen.

TRANSPORT: – Skæld ikke ud på DSB eller DSB’s personale. Begge parter vil allerhelst have togene ud at køre. Konflikten kan ikke løses i Arbejdsretten, for det hele drejer sig om en politisk agenda om at privatisere hele togdriften inden 2030.

– Så ret I stedet skytset imod transportministeren og regeringsflertallet. Ellers vil det kun blive værre i de kommende år – med flere forringelser og flere konflikter, som får endnu flere passagerer til at vælge bilen.

Artiklen sidst ændret: 2. april 2019 15:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018