Leder: Er en god kommunikator en god politiker?


Af Jacob Henriques

(Foto: Torben Sørensen)

Helsingørs borgmester Benedikte Kiær kommer ind på en sjetteplads i en ny analyse, hvor kommunikationseksperten Rasmus Jønsson for kommunikationsforum.dk har vurderet, hvilke af landets 98 borgmestre, der har været de dygtigste til at kommunikere i 2018. Nu er det ikke så afgørende, om borgmesteren lige kommer ind på en tredje, sjette eller niendeplads i den sammenhæng. Men det er i dag afgørende, at man som borgmester og politiker er god til at kommunikere. I løbet af de seneste årtier har først TV-mediet og senere de digitale medier betydet, at evnen til at kommunikere spiller en markant større rolle end tidligere.

Artiklen sidst ændret: 3. april 2019 14:43

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018