Espergærde kan bytte Fakta ud med et nyt fitnesscenter


Af Jesper Munch Nielsen

Ejeren af bygningen vil gerne have indrettet et fitnesscenter på Kofod Anchers Vej.

I næste uge giver politikerne formentlig dispensation til ny brug af butikslokaler på Kofod Anchers Vej.

ESPERGÆRDE: I stedet for at slæbe dagligvarer ud af en Fakta Q-forretning kan gæsterne på bygningen på Kofod Anchers Vej 61 snart løfte jern på matriklen. Ejeren af bygningen har nemlig søgt kommunen om lov til at ændre anvendelse af ejendommen – fra butik til motionscenter.

Umiddelbart er Helsingør Kommune indstillet på at sige ja til den ansøgning. Det kræver dog, at politikerne i Helsingør Byråds udvalg for by, plan og miljø i næste uge giver en dispensation, for Kofod Anchers Vej 61-bygningen, som Fakta Q-butikken fraflyttede for cirka et år siden, kan i dag ikke bare indrettes til fitnesscenter.

Artiklen sidst ændret: 5. april 2019 12:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018