Ulykke i “sort” kryds


Af Niels Berg

Politiet undersøger den ene af de to biler, som ved middagstid var involveret i en ulykke der indtraf i det mørklagte lyskryds Stubbedamsvej-Flynderborgvej . (Foto: Lars Johannessen)

HELSINGØR: En person er kommet til skade under et bilsammenstød i krydset Flynderborgvej-Stubbedamsvej i Helsingør klokken cirka 12 tirsdag. Bilisten blev kørt til skadestuen med en beskadiget arm. To biler var involveret i ulykken. Klokken 12.40 var der endnu ikke kommet flere oplysninger om årsagen til uheldet frem fra politiet.

Sammenstødet skete mens teknikere arbejdede på at få retableret lysreguleringen. Alle lysene i krydset gik nemlig ud ved otte-tiden tirsdag morgen og virkede så vidt Helsingør Dagblad er orienteret stadig ikke, da ulykken indtraf. Om sammenstødet var en konsekvens af den manglende lysregulering af krydset er uvist.

Opdateres

Artiklen sidst ændret: 11. april 2019 12:44

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018