(Foto: Lars Johannessen)

Af Bo Christensen

Leder: Lad os få en ”nordsjællandsk mafia”

Som man kan læse i Helsingør Dagblad i dag, så foreslår folketingskandidaten Morten Messerschmidt, at der etableres et samarbejde på tværs af kommuner og partier i Nordsjælland. Det skal være et forum, hvor de 11 borgmestre og 17 folketingsmedlemmer fra hele Nordsjælland mødes et par gange om året og taler om, hvad de gerne vil arbejde for på vegne af Nordsjælland. Med et glimt i øjet kunne man kalde det for en ”nordsjællandsk mafia” med henvisning til ”den jyske trafikmafia”, der op gennem 80’erne, 90’erne og 00’erne fik realiseret en række store infrastrukturprojekter i det jyske.

Artiklen sidst ændret: 11. april 2019 12:38

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu