Af Kirsten Moth

Er der sket nok, siden Jørn Ole mistede livet i dødskrydset for syv år siden?

I tirsdags gik det galt igen. Det farlige kryds Stubbedamsvej-Flynderborgvej var gået i sort, og to biler ramte hinanden. Sammenstødet var så voldsomt, at en af bilerne havnede i en hæk. Ingen kom til skade. Men det gjorde der i 2012, hvor mange demonstrerede for mere trafiksikkerhed i krydset, som siden blev kaldt dødskrydset. Og hvor Helsingør Dagblad har dokumenteret, at der i dag stadig er bilister, der kører overfor rødt hvert tredje minut. Her kan du læse den artikel, som vi bragte i Helsingør Dagblad efter dødsulykken i 2012.

Artiklen sidst ændret: 11. april 2019 14:29

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu