Vægge blev flyttet under rambuktyveri på Stengade


Af Niels Berg

Der skete store ødelæggelser, da en bil blev bakket ind gennem ruden til kosmetikforretning på Stengade onsdag morgen.

HELSINGØR: Indvendige vægge blev forskubbet, og et stort antal varer og interiør blev knust eller endte på gulvet iblandet tusindvis af glasskår, da endnu ukendte gerningsmænd bakkede en bil ind gennem udstillingsvinduet til kosmetikforretningen Creme de la Creme på Stengade onsdag morgen.

Alarmen gik i gang klokken cirka 4.16 og politiet og ejeren blev kaldt til butikken.

Indehaveren af Creme De la Creme, Lars Magnusson, fortæller, at rambuktyveriet er blevet filmet af forretningens kameraer og af de kameraer, Nordsjællands Politi selv har monteret i gaden.

Optagelserne viser, at det var en hvid Citroën Jumpy-varevogn, der blev brugt som rambuk. Den blev bakket ind ruden tre gange, før glasset bristede. Ud af bilen steg tre mænd med hætter.

De løb ind i butikken og lagde et tæppe på gulvet. Herefter begyndte de at rage alle dame- og herredufte på hylderne ned i tæppet, som de øjeblikket efter brugte til at transportere dem ud i bilen.

Der gik kun kort tid, før hele optrinnet var overstået, og gerningsmændene kørte fra stedet med tyvekosterne i den hvide varevogn.

Ifølge Lars Magnusson, som har haft indbrud i sin forretning tidligere, men aldrig af en så voldsom karakter som her til morgen, så har poltiet sikret indregistreringsnummeret på bilen.

Den var ikke meldt stjålet på gerningstidspunktet, har Magnusson fået at vide af politiet.

Det er fortsat uvist, hvor mange parfumevarter, der blev stjålet under indbruddet. Et kæmpe oprydningsarbejde forestår, men indehaveren oplyser, at forretning og klinik vil holde åbent i dag som på alle andre dage.

– Men her vil nok være lidt rodet, og nogle af vores varer vil desværre være udsolgt, siger Magnusson med slet skjult ironi.

berg

Artiklen sidst ændret: 17. april 2019 09:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018