Mordet på Ellen: Massakren i sommeridyllen


Af Niels Berg

Idyllen blev brudt her på Lodsenvej i Hornbæks gamle fiskerkvarter i sommeren 2009. (Foto: Torben Sørensen).

Landsretten dannede den 11. februar 2011 ramme for en af de mest grufulde rovmord i Hornbæk. Her kan du læse artiklen, Helsingør Dagblad bragte dengang, der beskrev massakren i Ellen Ingwersens udhus.

KØBENHAVN: Det er 2. dagen af appelsagen mod den drabstiltalte Carsten Winkel i Østre Landsret, og nævningene måtte døje sig igennem blodige beretninger og synet af makabre fotografi er fra det udhus, hvor den 77-årige Ellen Ingwersen blev fundet myrdet med adskillige øksehug i juli 2009.

Artiklen sidst ændret: 12. april 2019 15:49

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018