Kim var aldrig glad: Indtil den dag han tog kjole på


Af Helsingør Dagblad

Foto: Torben Sørensen

En tv-udsendelse fik en automekaniker til at forstå, hvad der var galt med hans liv. Nu kæmper hun for at få lov til at blive 100 procent kvinde. Her kan du genlæse historien om Kimmie, som Helsingør Dagblad bragte i februar 2018.

HELSINGØR: – Det er gået op for mig, hvor dyrt det er at være kvinde. Det koster virkelig kassen, siger Kimmie med et lille smil.

For mens en mand kan nøjes med cowboybukser og T-shirts, så er forventningerne til en kvindes påklædning langt højere. Og mens en mand slipper forholdsvis hurtigt gennem morgenturen på badeværelset, så har kvinden ti ting, der skal ordnes, og der skal også investeres i diverse udstyr. fortæller Kimmie. Kimmie er en af dem, der virkelig ved, hvad hun taler om, når hun sammenligner mænd og kvinder.

Artiklen sidst ændret: 22. april 2019 18:56

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018