Voldsom ballade på populær natklub


Af Niels Berg

Natten til lørdag forløb ikke i god ro orden hele tiden her på diskotek Retro. Langt ud på natten opstod der voldsom uro inde i diskoteket og uden for. (Foto: Lars Johannessen)

HELSINGØR: Fire yngre mænd, som efter hvad politiet oplyser var oppe at slås om en kvinde, er sigtet for vold mod andre og mod politifolk og for gadeuorden efter flere episoder i og omkring Diskotek Retro i Bjergegade natten til lørdag.

Lørdag formiddag var den fjerde mand stadig på flugt fra politiet, men politiet ved, hvem han er, og har planer om at anholde manden på et senere tidspunkt.

Politiets forebyggende enhed var i Helsingørs natteliv i forvejen, da der klokken cirka 3.20 lørdag blev meldt om slåskamp inde på diskoteket. Betjentene rykkede ind og fandt en 23-årig mand fra Helsingør liggende på gulvet, Han var blevet slået med en flaske og måtte køres til behandling på sygehuset. Omkring ham stod flere mandlige gæster, som havde været indblandet i slagsmålet, men en af dem stak af fra stedet med et par betjente i hælene. Han blev som allerede nævnt ikke løbet op.

En 22-årig mand fra Frederiksberg blev anholdt på stedet og sigtet for vold. I mellemtiden var flere patruljer kommet til urostedet, blandt andre en hundepatrulje. Under afhøringerne og anholdelserne på diskoteket begyndte en 23-årig bekendt til den anholdte at tisse op ad en af patruljevognene. Han blev straks anholdt.

En tredje, jævnaldrende mand ligeledes fra Københavnsområdet ville “befri” den 22-årige, og stak under en ophedet diskussion med politifolkene en af betjentene et slag i ansigtet med flad hånd. Også han blev taget med på stationen og nedsat i detentionen sammen med patruljevognspisseren. De vil blive sigtet for henholdsvis vold mod tjenestemand i funktion og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

berg

Artiklen sidst ændret: 20. april 2019 10:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018