Masser af musik og fadøl men ingen uro : “Folk var glade


Af Tine Zedeler

Det flotte forårsvejr lørdag gav anledning til masser af liv og glade dage på blandt andet på Axeltorv, hvor der var festlig åbning af det nye udvidede Axelhus Bodega. (Foto: Lars Johannessen).

Trods påskefrokoster og masser af folk og levende musik i bybilledet, forløb påskelørdag fredelig set med politiets øjne.

HELSINGØR: Nordsjællands Politi modtog en del anmeldelser i løbet af lørdag og natten til søndag om spirituskørsel, for høj musik og støj.

Ingen af anmeldelserne gav dog anledning til ordensmagten så sig nødsaget til at udstede bøder eller skride til anholdelser.

-Der var flere henvendelser i politikredsen med mistanke om spirituskørsel med bilister, der slingrede og støj fra folk der talte og for høj musik. I ingen af tilfældene, heller ikke hvor der var mistanke om spirituskørsel, var der grundlag for at rejse en sigtelse. Folk var gode til at rette ind og skrue ned. I det hele taget var der bare en god stemning. Folk var glade, fortæller vagtchef Dyre Sønnicksen, Nordsjællands Politi.

Vagtchefen oplyser, at Nordsjællands Politi i dag har en kampagne med fokus på spritkørsel.

Artiklen sidst ændret: 21. april 2019 09:38

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018