Musical spillede for fulde huse


Af Tine Zedeler

HELSINGØR: Påskelørdag var der premiere på Ungdomsskolens musical “Faldne Engle”, som opføres på Store Scene i Kulturværftet.

Det skete for fulde huse med et sprudlende og medlevende publikum, fortæller leder af Ungdomsskolen Helle Josefsen.

– Den sidste plads i salen var taget med over 300 solgte billetter. Det var en meget fin og flot premiere. Jeg er stadig helt blæst over, hvor dygtige de unge er på scenen og over publiklum, som i den grad lever sig ind i forestillingen og er med. Det samme gjaldt vores borgmester Benedikte Kiær, som holdt en flot tale efter forestillingen til de unge og publikum. Det der rører mig mest, er det fællesskab de unge har. De spiller for publikum og hinanden, fortæller Helle Josefsen.

Faldne Engle spiller igen mandag klokken 16, hvor der er helt udsolgt. Forestillingen opføres hver dag til og med fredag, alle dage klokken 19. 30-22.

Det er stadigvæk muligt at købe billetter til forestillingerne tirsdag-fredag, men man skal nok være hurtigt ude. Billetter kan købes på Kuto.dk.

Se billederne fra premieren, som er taget af fotograf Sandra Odgaard som sammen med en kollega driver det lokalt baserede foto- og videobureau ThinkAlike.dk.

Artiklen sidst ændret: 21. april 2019 11:16

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018