Kvinde reddet ud af brændende hus


Af Helsingør Dagblad

BORSHOLM: En kvinde lå og sov i sin lejlighed, da der mandag ved halvtretiden om eftermiddagen opstod en voldsom brand i den tidligere købmandsbutik på hjørnet af Borsholmvej og Nørregårdsvej i selve Borsholm.

Huset står tomt og er udbudt til salg, men som det ses på billedet, er i hvert fald en del af taget og tagetagen udbrændt. Der er to lejligheder i huset, men beoerne i den anden lejlighed skulle efter det oplyste være på ferie.

Hunden gøede

To biler, der samtidig kom kørende ad Nørregårdsvej, opdagede branden, der ved første øjekast lignede kraftig røg fra afbrænding af haveaffald.

– Men vi opdagede hurtigt, at det var selve huset, der var ild i, og udenfor stod en hund og gøede, så vi tænkte, at der måske også være mennesker i huset, fortæller Finn Hansen fra Hillerød.

– Mens føreren af den anden bil slog alarm, løb min kone og jeg hen til huset for at slå et vindue ind. Der opdagede vi kvinden, der fortalte, at hun havde sovet og først lige var vågnet. Hun fik ikke meget andet end sin bærbare pc med sig, siger han.

Finn Hansen er pensioneret fotograf og nåede også at fotografere branden, mens den var på sit højeste. Hans billeder kan ses her på siden ved tryk på det første foto.

Ifølge politiet var der ikke umiddelbart nogen forklaring på, hvordan branden kan være opstået.

Artiklen sidst ændret: 23. april 2019 15:16

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018