Leder: 4 sejr på 19 forsøg! Så ryster vi posen!


Af Dorthe Carlsen

(Foto: Lars Johannessen)

Det var endnu engang ikke kønt på stadion i søndags, da FC Helsingør mødte Thisted FC. En anden halvleg, der igen viste en regulær nedsmeltning på hjemmebane.

Vi går ofte og siger til os selv, at der er potentiale på holdet. At der er mange gode spillere. At når mandskabet spiller godt, er kvaliteten til meget mere end en bundplacering i 1. division. Det kan jo være meget godt. Men når bundniveauet er ubeskriveligt og ubegribeligt lavt, så er der ingen vej udenom. Så er man placeret som en af bundpropperne i 1. division. Kæden er, som bekendt ikke stærkere end det svageste led. For FC Helsingørs vedkommende viser det nævnte potentiale sig ikke i de afgørende tidspunkter. Spillerne bærer en stor del af ansvaret. Det kræver attitude og indstilling at vinde. Gnist og aggressivitet på banen. En af spillerne må tage lederrollen på sig og få de andre med.

Artiklen sidst ændret: 23. april 2019 15:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018